اگرچه برنامهریزیها برای راهاندازی شبکه صورت گرفت و مکانی هم در سالن صبا برای آن فراهم شد، اما در جابه جایی مدیریت صدا و سیما و سیاستهای ابلاغی مبنی بر چابکسازی سازمان و پرهیز از توسعه کمی، بنا شد راهاندازی این شبکه منتفی شود
حجتالاسلام علی نهاوندی اظهار کرد: پیشنهاد شبکه ملی زیارت در سال 90 در کارگروه ملی زیارت به ریاست رئیسجمهور وقت، تصویب و قرار شد منابعی از استان و کشور به این امر اختصاص یابد که متأسفانه در دورههای گذشته به دلیل عدم اختصاص کامل بودجه زیارت توسط استانداران سابق، این امکان صورت نگرفت. ضمن اینکه از همان ابتدا پیگیریهای سازمان برای تأمین زیرساختها ادامه داشت.
وی ادامه داد: در اواسط سال 92 با پیگیریهای صورت گرفته، این امر مورد توجه رئیس سازمان صدا و سیما قرار گرفت و قرار شد 10 میلیارد تومان از اعتبار لازم برای راهاندازی این شبکه توسط استان تأمین شود. در دوره استانداری آقای رشیدیان یک تفاهمنامه امضا و بر اساس آن قرار شد این اعتبار تأمین شود. در قالب این تفاهمنامه دو میلیارد تومان از کد برنامههای این سازمان که برای واحد سیار تأمین شده بود توسط استانداری و چهار میلیارد تومان هم توسط شهرداری به شبکه ملی زیارت اختصاص یافت که متأسفانه با تأخیر واریز شد و تا 26 روز قبل از جابه جایی آقای ضرغامی مسکوت ماند.
مدیرکل صداوسیما خراسان رضوی گفت: اگرچه برنامهریزیها برای راهاندازی شبکه صورت گرفت و مکانی هم در سالن صبا برای آن فراهم شد، اما در جابه جایی مدیریت صدا و سیما و سیاستهای ابلاغی مبنی بر چابکسازی سازمان و پرهیز از توسعه کمی، بنا شد راهاندازی این شبکه منتفی شود. اگر اقدامات استانی بهویژه تخصیص منابع استانی به موقع انجام میشد تاکنون شاهد شبکه ملی زیارت بودیم.
نهاوندی اظهار داشت: صدا و سیمای خراسان رضوی طی نامهای به استانداری و شورای شهر اعلام آمادگی کرده است که بودجه اختصاصی به این امر را بازگرداند و از شورای شهر مشهد خواسته شده است همانگونه که در مسائل فرهنگی و اغنا فرهنگي مسافران تور مشهد پیشگام هستند، بخشی از این بودجه به مقوله فرهنگ زیارت در شبکه پایتخت معنوی ایران اختصاص یابد تا بر اساس سیاستهای مقام معظم رهبری به سمت تولید محتوای کیفی برود. ما تلاش خود را در زمینه راهاندازی شبکه ملی زیارت انجام دادیم و همه رسانهها و کسانی که در این امر ما را یاری کردند نهایت سپاسگزاری داریم.